2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi Yüz Yüze Eğitime Başladık.

Milli Eğitim Müdürümüz Uğur SAĞLAM'ın katılımıyla okulumuzu yüz yüze eğitime açtık.

Kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında Havza'ya bağlı kırsal mahalle okullarında ders zili çaldı.

Yüz yüze eğitimin başladığı ilk gün Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam Çayırözü ilkokulunu ziyaret ederek eğitim faaliyetlerini yerinde gördü.

Bir süre öğrenciler ile sohbet eden Sağlam öğretmenler olarak öğrenciler ile yüz yüze eğitim yapayı özlediklerini belirterek; "Eminim ki sizlerde öğretmenlerinizi özlediniz. Okulların açık kalması için hepimizin uyması gereken kurallar var. Bunlara uyacağız ve sıkı bir çalışma ile eğitime devam edeceğiz. İnşallah sorunsuz bir şekilde ilçe merkezimizdeki okullarımızda kısa bir süre sonra eğitime başlayacaklar. 2020-2021 eğitim öğretim yılının yeni dönemi öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı osun. Sizlere başarılar diliyorum." Dedi.

27-02-2021